Tavolin pune

Tavolin pune

Tavolin pune me plastik për mishtore dhe restaurante
Dimenzionet: 200 x 90 x 85 cm
Matriali: Inox

  • Shikime: 4457
  • Brand: ENDERS
  • Product Code: 26041703
  • Availability: I Shitur
  • 0.00€

Tags: tavolin tavolina drras drrasa plastike