Aparat dezinfektues -23%
Aparat për dezefektimin e thikave ..
590.00€ 455.00€

Aparat për qyfte Ø 13cm -14%
Aparat mekanik për prodhimin e qyftes dhe pleskavicës Dimenzioni: Ø13 cm ..
335.00€ 289.00€

Baimary me ngrohje -18%
Pjatë GN 1/1 me ngrohje nën të me yndyr djegse. Materiali: 100% Dimenzionet: 65..
60.00€ 49.00€

Blurse & Steker EDERTAL -27%
Makin për bluarjen R70 dhe steker për mish Prodhuesi: EDERTAL Modeli: ZW70 - 2 Ko..
1,650.00€ 1,199.00€

Fritez BARTSCHER -9%
Fritez për pomfrit, peshk etj... Prodhuesi: Bartscher Model: FE 10 T Konsumi enrgjis: ..
865.00€ 789.00€

Makin për akull KLARSTEIN -18%
Makin për prodhimin e akullit. Prodhuesi: KLARSTEIN M..
799.00€ 655.00€

Makin për sallata BARTSCHER -11%
Makina për sallata në menyr profisionale (Laker, tranguj, domate, karrota, qep etj) Pr..
895.00€ 799.00€

Mbushës F.DICK -10%
Mbushës (Shpric) për sugjuk, vishlle etj. Prodhuesi: F.Dick Kapaciteti: 6,8 L Ap..
700.00€ 629.00€

Qekan për mish -17%
Qekan Inox për rrehjen (shtypjen) e mishit ..
30.00€ 24.99€

Sharrë JARVIS -20%
Sharra për qarjen e bikave Prodhuesi: JARVIS Modeli: BUSTER V Made in Germany  ..
12,500.00€ 9,999.00€

Termometer digital -17%
Termometer digital për matjen e temperatures  -50C° deri +200C° ..
36.00€ 29.99€

Tigan AMT 28cm -14%
Tigan për pjekje Prodhuesi: AMT Gastroguss Dimenzionet: 24 x 4 cm Efikasiteti në:..
70.00€ 59.99€

Aparat për pjekjen e pallaqinkav Konsumi: Me gaz (plin) Dimenzionet: 40 x 40 cm Made i..
0.00€

Aparat për dezinfektimin e durve (automatik) Prodhuesi: PICCO 500 Matriali: Inox 100% ..
0.00€

Karroc sherbyse për gastronomi. Prodhuesi: BLANCO Matriali: 100% INOX Me 3 k..
0.00€

Konvektomat automatik për pjekje, zirje me avull etj. Sherbehet me Enë GN Prodhuesi:..
0.00€

Sharrë për prerjen e mishit  dhe kockave (eshtrave) Prodhuesi: KOLBE Modeli..
0.00€

Makin për vakumimin e produkteve Prodhuesi: KOMET Modeli: VACUBOY Dimensio..
0.00€

Sater / Sopatë për kocka, mish etj. Prodhusi: WÜSTHOF Gjatesia e tehit: 16 ..
0.00€

Loading...