Laminator Seewer Rondo -16%
Maqina për petë Laminator Prodhuesi: SEEWER Modeli: SS0 63 Dimenzionet: 3,40 x 62..
1,900.00€ 1,600.00€

Aparat për akullore Carpigiani -12%
Aparat për akullore me tri vrima dalje Prodhuesi: CARPIGIANI Model: TRE/A/P Dimensione..
4,200.00€ 3,700.00€

Furrë për bukë dhe pizza WACHTEL -6%
Furrë për pjekjen e  bukës dhe pizzave etj... Prodhuesi: Wachtel Modeli: P..
7,000.00€ 6,550.00€

Gurë vullkani -33%
Gurë vullkanik për skar (grilla) Sherben për te gjitha llojet e skarave Prodhim: G..
4.50€ 3.00€

Maqin blurse KILIA -13%
Maqin Kilia D/114 e rrumbullakët për blurjen e mishit Prodhuesi: KILIA Kapacitet..
2,400.00€ 2,100.00€

Maqin për akull HOSHIZAKI -9%
Maqin për prodhimin e akullit Prodhuesi: HOSHIZAKI Modeli: FM- 120EE Kapacitet..
1,600.00€ 1,450.00€

Maqin porcionuse Werner & Pfleiderer -16%
Maqin për porcionimin e brumit Prodhuesi: Werner & Pfleiderer Modeli: Rotamat Kons..
1,550.00€ 1,300.00€

Maqina për prerjen e bukes DELTA -25%
Maqin për prerjen e bukes Prodhuesi: DELTA Modeli: DT Konsumi i energjis: 380 V Dim..
1,000.00€ 750.00€

Mbushës DÜKER -11%
Mbushes (Shpric) për mbushjen e sugjukut, vishlle, salqiqe (sallama) Prodhuesi: Düker R..
4,500.00€ 4,000.00€

Mikser ALEXANDERWERK -10%
Mikser për perzirjen e mishit Prodhuesi: ALEXANDERWERK Model: EMD Kapacite..
3,350.00€ 3,000.00€

Sharrë KOLBE -12%
Sharrë për prerjen e kockave (eshtrave) Prodhuesi: KOLBE Modeli: K 200 Dimenzion..
1,650.00€ 1,450.00€

Vitrin ftofse -13%
Frigorifer për mbajtjen e ushqimit temperatures kostante Temperatura: 0 deri 10 ° C ..
2,300.00€ 2,000.00€

Qekan Inox me dy kahje për rrehjen (shtypjen) e mishit STEAKMASTER ..
0.00€

Shpakull Inox për pastrim Dimenzionet: 12cm Made in Germany ..
0.00€

Brush për pastrimin e makinave te bukes Made in Germany ..
33.00€

Mbushës (Shpric) Automatik për sugjuk, vishlle, sallama Prodhuesi: FREY..
0.00€

Tigan katrore për byftek Prodhuesi: AMT Gastroguss Dimenzionet: 28 x 28 x 5 cm Efikasi..
0.00€

Aparat për pjekjen e pallaqinkav Konsumi: Me gaz (plin) Dimenzionet: 40 x 40 cm Made i..
670.00€

Aparat për dezinfektimin e durve (automatik) Prodhuesi: PICCO 500 Matriali: Inox 100% ..
0.00€

Kolic sherbyse për gastronomi Prodhuesi: BLANCO Matriali: 100% INOX Me 3 kate she..
0.00€

Loading...