Tavolin pune

Tavolin pune

Tavolin pune për mishtore Inox dhe plastik

Dimenzionet: 120 x 100 x 90

  • Shikime: 7024
  • Brand: ENDERS
  • Product Code: 100324
  • Availability: I Shitur
  • 0.00€

Tags: tavolin tavolina pune