Kapela higjenike njëpërdorimshe

Kapela higjenike njëpërdorimshe

Kapela higjenike njëpërdorimshe

Ngjyra: Bardh e Kuqe

Sasia: 100 copa

 

Info: Kjo kapele përdoret për shumë qellime, ndimon për të mbajtur koken të fresket. Zakonisht është e përshtatshme për kuzhin, për industrin e mishit dhe në aktivitet farmaceutike si pjesë e një uniforme.

  • Shikime: 2165
  • Brand: ENDERS
  • Product Code: 108173
  • Availability: In Stock
  • 0.00€

Tags: Kapele kapuq bardh kecele mbrojtse njeperdorimshe per njeher HACCP