Sharrë KOLBE

Sharrë KOLBE

Sharrë për prerjen e mishit  dhe kockave (eshtrave)

Prodhuesi: KOLBE

Modeli: K 330

Dimenzionet: 175 x 80 x 73 cm

Dimenzionet e tehav: 2490 x 16 mm

Konsumi energjis: 400V / 50Hz / 1,5 kW

Me sistem frenimi sensor

Materiali: Inox

  • Shikime: 11266
  • Brand: KOLBE
  • Product Code: 2851908
  • Availability: I Shitur
  • 0.00€

Tags: sharra sharr freund efa kolbe bizerba efa sharrë per mish kolbe k 330