Enëlarëse industriale HOBART

Enëlarëse industriale HOBART

Makin industriale për larje e gotave dhe enve.

Prodhuesi: HOBART

Modeli: FX30E

Dimenzionet: 85 x 60 x 60 cm

Konsumi energjis: 380V / 50Hz

  • Shikime: 4978
  • Brand: ENDERS
  • Product Code: 811201804
  • Availability: I Shitur
  • 0.00€

Tags: makin makina maqin maqina per me la enë en