Furrë Konvektomat ELECTROLUX

Furrë Konvektomat ELECTROLUX

Konvektomat automatik për pjekje, zirje me avull etj.

Sherbehet me Enë GN

Prodhuesi: Electrolux

Konsumi energjis: 380-400V / 50-60Hz

Info: Pasi disa pjekjeve bën larjen dhe shperlarjen në menyr automatike.

  • Shikime: 9853
  • Brand: ENDERS
  • Product Code: 3051803
  • Availability: I Shitur
  • 0.00€

Tags: furrë furra konvektomata furr