Aparat për qyfte Ø 13cm

Aparat për qyfte Ø 13cm

Aparat mekanik për prodhimin e qyftes dhe pleskavicës

Dimenzioni: Ø13 cm

  • Shikime: 1408
  • Product Code: 100145
  • Availability: In Stock
  • 0.00€

Tags: Aparat për qyfte dhe pleskavicë qofte maqin suxhuk sugjuk mish blum