Kapela higjenike njëpërdorimshe

Kapela higjenike njëpërdorimshe

Kapela higjenike njëpërdorimshe

Ngjyra: E bardh

Sasia: 100 copa

Detajet: Veshje koke njëpërdorimshe për meshkuj dhe femra, me një rryp koke elastik për rahatin dhe siguri

  • Shikime: 2271
  • Brand: ENDERS
  • Product Code: 108039
  • Availability: In Stock
  • 0.00€

Tags: Kapele kapuq e bardh kecele mbrojtse njeperdorimshe HACCP