Grepa për përshut

Grepa për përshut

Grepa për mish dhe përshut

Gjatësia: 180 mm

Trashësia: 8 mm

Forca: 60 kg

  • Shikime: 2977
  • Brand: ENDERS
  • Product Code: 134843
  • Availability: In Stock
  • 0.00€

Tags: grepa grep sugjuk pershut