ENDERS

Show:
Sort By:

Makin blurse Meissner

Makin Meissner D/114 për blurjen e mishit Prodhuesi: Meissner Modeli: D/114 Kapaciteti..

0.00€

Kuter për qepë STEPHAN

Maqin për grirjen e qepes Produesi: Stephan Model: BB 50 Matriali: Inox ..

0.00€

Makin blurse Möhle

Makin për blurjen e mishit Prodhuesi: Möhle Fuqia e motorrit: 3 KW Kapaciteti: +/..

0.00€

Maqin për sallat DITO SAMA

Maqina Dito ben prerjen e sallates ne menyr profisionale (Laker, tranguj, domate, patate, karrota..

0.00€

Aparat për paketim

Aparat për paketimin e produktit me folie ..

0.00€

Aparat për paketim

Aparat për paketimin e produktit me folie ..

0.00€

Aparat për paketim

Aparat për paketimin e produktit me folie ..

0.00€

Frigorifer K+T

Frigorifer për mbajtjen e ushqimit në  temperatures -°C Temperatura: -15 - 25..

0.00€

Fritez & Grill

Fritez dhe skar (grill) zbashku në një vend Dimenzionet: 120 x 65 x 76 Matriali: Ino..

0.00€

Fritez ARO SA

Frytez me dy gropa Kapaciteti: 2 x 10l Matriali: Inox ..

0.00€

Fritez ZANUSSI M

Fritez për pomfrit, peshk etj... Prodhuesi: ZANUSSI Type: M KN Kapaciteti: 10-12 l ..

0.00€

Kiper elektrik TECNOINOX

Kiper (Tigan) elektrik për pjekje, zirje etj. Prodhuesi: TECNOINOX Modeli: BS80IE7 Kap..

0.00€

Kuter BAADER/ROHWER

Kuter për grirjen e mishit, qepes etj Kapaciteti: 25 l ..

0.00€

Lavaman dy gropa

Lavaman me dy gropa Matriali: Inox ..

0.00€

Maqin për bercolla

Maqin për prerjen e bercolles Prodhuesi: VARLET Model: V 3001 Konsumi endergjis: 380V ..

0.00€