KOLBE

Show:
Sort By:

Blurse Kolbe LW22

Maqin blurse per mish te grir Prodhusi: KOLBE Modeli: LW22 Dimenzioni: 415x437x462mm Fuq..

0.00€

Sharrë KOLBE

Sharrë për prerjen e mishit  dhe kockave (eshtrave) Prodhuesi: KOLBE Modeli: K ..

0.00€

Sharrë Kolbe K220

Sharrë për prerjen e ashtit Prodhusi: KOLBE Modeli: K220 Dimenzionet: 519 x 619 x..

0.00€

Sharrë Kolbe K260

Sharrë për prerjen e ashtit Prodhusi: KOLBE Modeli: K260 Dimenzionet: 579 x 702 x..

0.00€

Sharrë Kolbe K330

Sharrë për prerjen e ashtit Prodhusi: KOLBE Modeli: K330 Dimenzionet: 749 x 815 x..

0.00€

Blurse Kolbe TW100

Maqin blurse per mish te grir Prodhusi: KOLBE Modeli: TW100-E32 Dimenzioni: 547x895x575mm ..

0.00€

Blurse Kolbe SW100

Maqin blurse për mish të ngrir Prodhusi: KOLBE Modeli: SW100-E32 Dimenzioni: 627x..

0.00€

Blurse Kolbe SW114

Maqin blurse per prodhim Prodhusi: KOLBE Modeli: SW100- D/114 Dimenzioni: 679x1126x1082mm ..

0.00€

Blurse me mikser Kolbe MWK 32-45Litra / MKW 114-45 Litra

Maqin blurse me mikser per prodhim Prodhusi: Kolbe E32 / D114 Modeli: MWK 32 / MKW 114 ..

0.00€

Blurse me mikser Kolbe MWK 32-80Litra / MKW 114-80 Litra

Maqin blurse me mikser per prodhim Prodhusi: Kolbe E32 / D114 Modeli: MWK 32 / MWK 114 V&eu..

0.00€

Makin blurse KOLBE

Makin blurse 22-she për blurjen e mishit Prodhusi: KOLBE Modeli: LW 82 ..

0.00€

Blurse KOLBE

Makin blurse,mikser dhe makin për qebapa, mish i grir dekor. Prodhusi: KOBLE Modeli: MWE ..

0.00€

Blurse me mikser Kolbe MWK 32-80Litra / MKW 114-80 Litra + kW

Maqin blurse me mikser per prodhim (me motorr më të fuqishem) Prodhusi: Kolbe E32 / D11..

0.00€

Sharrë KOLBE

Sharrë për prerjen e mishit  dhe kockave (eshtrave) Prodhuesi: KOLBE Mo..

0.00€

Blurse KOLBE

Makin blurse dhe mikser për bluarjen e mishit Prodhusi: KOBLE Modeli: MWK 32 ..

0.00€