Tavolina/ Rafta/ Kazan etj.

Tavolina/ Rafta/ Kazan etj.
Show:
Sort By:

Regall Alumini

Regall me 4 kate sherbimi dhe mundesi ndrrimi te kateve Dimenzionet: 119 x 160 x 35 cm Materia..

0.00€

Regall Inox

Regall me 3 kate sherbimi dhe mundesi ndrrimi te kateve Dimenzionet: 100 x 122 x 40 cm Materia..

0.00€

Regall muri

Regall muri sherben për gota, pjata, filgjona etj Dimenzionet: 200 x 60 x 40 cm Matriali:..

0.00€

Regall Inox

Regall me 4 kate sherbimi dhe mundesi ndrrimi te kateve Dimenzionet: 117 x 180 x 48 cm Materia..

0.00€

Tavolin pune me drrasa plastike

Tavolin pune për mishtore me drras plastike Dimenzionet: 200 x 85 x 80 cm ..

0.00€

Tavolin pune

Tavolin pune për mishtore Inox Dimenzionet: 150 x 100 x 85 cm ..

0.00€

Tavolin pune

Tavolin pune me dyer mbyllës për enë, gota, tigana etj... Materiali: Inox 100% ..

0.00€

Tavolin pune

Tavolin pune me plastik për mishtore dhe restaurante Dimenzionet: 200 x 90 x 85 cm Matriali: ..

0.00€

Tavolin pune

Tavolin pune me drrasa plastike Matriali: 100% Inox Dimenzionet: 200 x 90 x 95 cm ..

0.00€

Tavolin pune me drrasa plastike

Tavolin pune me drrasa plastike Matriali: 100% Inox Dimenzionet: 220x 105 x 85 cm ..

0.00€

Tavolin pune me dyer

Tavolin Inox me dyer rreshitëse Dimenzionet: 200 x 85 x 80cm ..

0.00€

Tavolin pune

Tavolin pune Matriali: 100% Inox Dimenzionet: 200 x 70 x 85 cm ..

0.00€

Tavolin pune me dyer

Tavolin Inox me dyer rreshitëse Dimenzionet: 200 x 85 x 80cm ..

0.00€

Tavolin pune

Tavolin pune me fijok Matriali: 100% Inox Dimenzionet: 140 x 80 x 80 cm ..

0.00€

Regall Inox

Regall me 4 kate sherbimi dhe mundesi ndrrimi te kateve Dimenzionet: 177 x 180 x 48 cm Materia..

0.00€