Notice: session_start(): ps_files_cleanup_dir: opendir(/tmp/.priv) failed: Permission denied (13) in /homepages/13/d205631828/htdocs/enders-test/upload/system/library/session.php on line 12Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /homepages/13/d205631828/htdocs/enders-test/upload/index.php:98) in /homepages/13/d205631828/htdocs/enders-test/upload/index.php on line 173Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /homepages/13/d205631828/htdocs/enders-test/upload/index.php:98) in /homepages/13/d205631828/htdocs/enders-test/upload/system/library/currency.php on line 45 Peshore

Makina për qyfte / Peshore

Makina për qyfte / Peshore
Show:
Sort By:

Aparat për qyfte Ø 10cm

Aparat mekanik për prodhimin e qyftes dhe pleskavicës Dimenzioni: Ø10 cm ..

0.00€

Aparat për qyfte Ø 13cm

Aparat mekanik për prodhimin e qyftes dhe pleskavicës Dimenzioni: Ø13 cm Mate..

0.00€

Makin për qyfte DEIGHTON

Makin për prodhimin e Qyftes, Pleskavicësautomatike. Posedon sherit levizës, dy&nb..

0.00€

Makin për qyfte CRM

Makin për prodhimin e Qyftes, Pleskavicës, Qebapave në menyr automatike. Posedon ..

0.00€

Blurse KOLBE

Makin blurse,mikser dhe makin për qebapa, mish i grir dekor. Prodhusi: KOBLE Modeli: MWE ..

0.00€

Makin për qyfte GASER

Makin për prodhimin e qyftes automatike Prodhuesi: GASER Modeli: A 2000 Konsumi energj..

0.00€

Makin për qyfte KOPPENS

Makin për prodhimin e Qyftes, Pleskavicës, në menyr automatike. Posedon d..

0.00€

Makin për shnicell

Makin automatike për shnicell Prodhuesi: KT Modeli: KT-ALP Konsumi energjis: 400-420V ..

0.00€

Peshore për paleta deri 1500kg

Vagë për pesha të renda Matriali: Inox Kapaciteti: 1500 kg Info.: Vendoste n..

0.00€