Kutera / Mikrokutera

Kutera / Mikrokutera
Show:
Sort By:

KUTER DUKEL REX

Kuter për grirjen e mishit, qepes, peshkut etj me 3 thika... Prodhuesi: DUKEL REX ..

0.00€

Kuter GGM

Kuter me 4 thika për grirjen e mishit, qepes, sallata etj... Prodhuesi: GGM GASTRO M..

0.00€

Kuter ROYAL

Kuter me 2 thika për grirjen e mishit, qepes, patates etj... Prodhuesi: ROYAL Kapacit..

0.00€

Kuter SEYDELMANN

Kuter për grirjen e mishit, qepes, peshkut etj me 6 thika... Prodhuesi: Seydelmann Mo..

0.00€

Kuter TALSA

Kuter për grirjen e mishit, qepes, peshkut etj me 3 thika... Prodhuesi: TALSA Modeli:..

0.00€

KUTER DMS

Kuter për grirjen e mishit, qepes, peshkut etj me 6 thika... Prodhuesi: DMS Mod..

0.00€

Kuter REX

Kuter për grirjen e mishit, qepes, peshkut etj me 6 thika... Prodhuesi: REX Kapaciteti: 6..

0.00€

Minikuter HOBART

Minikuter me 2 brisqi Inox për blurjen e mishit, qepes etj Prodhuesi: HOBART Kapaciteti: ..

0.00€

Kuter dhe Blurse KILIA

Kuter dhe blurse për blurjen e mishit, qepes, peshkut etj me 6 thika... Prodhuesi: KILIA..

0.00€

KUTER K&G WETTER

Kuter për grirjen e mishit, qepes, peshkut etj me 6 thika... Prodhuesi: K&G WE..

0.00€

Kuter dhe Blurse KRÄMER + GREBE

Kuter me 6 thika dhe blurse për mishë, qepë, peshkë etj... Prodhuesi: KR&..

0.00€

Kuter ALEXANDERWERK

Kuter me 6 thika për grirjen e mishit, qepes, peshkut etj... Prodhuesi: ALEXANDERWERK Mod..

0.00€

Kuter për qepë STEPHAN

Maqin për grirjen e qepes Produesi: Stephan Model: BB 50 Matriali: Inox ..

0.00€

Kuter BAADER/ROHWER

Kuter për grirjen e mishit, qepes etj Kapaciteti: 25 l ..

0.00€