Notice: session_start(): ps_files_cleanup_dir: opendir(/tmp/.priv) failed: Permission denied (13) in /homepages/13/d205631828/htdocs/enders-test/upload/system/library/session.php on line 12Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /homepages/13/d205631828/htdocs/enders-test/upload/index.php:98) in /homepages/13/d205631828/htdocs/enders-test/upload/index.php on line 173Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /homepages/13/d205631828/htdocs/enders-test/upload/index.php:98) in /homepages/13/d205631828/htdocs/enders-test/upload/system/library/currency.php on line 45 Miksera

Miksera / Tumblera

Miksera / Tumblera
Show:
Sort By:

Mikser ADE VILLA

Mikser për perzirjen e brumit dhe mishit. Prodhuesi: ADE VILLA Model: M60..

0.00€

Mikser KEMPER

Mikser për brumë dhe mish Prodhuesi: KEMPER Modeli: D100 Kapaciteti kazanit: ..

0.00€

Mikser VELATI

Mikser me vetë ngarkes për mishtore me nje destanc te lart nga blursja tek mikseri Prod..

0.00€

Mikser ALEXANDERWERK

Mikser për perzirjen e mishit Prodhuesi: ALEXANDERWERK Model: EMD Kapacite..

0.00€

Mikser DIOSNA 120Plus

Mikser Diosna për mish, brumit etj... Prodhuesi: DIOSNA Model: 120 Plus Kapaci..

0.00€

Mikser VAKONA

Mikser VAKONA për mish dhe brum Prodhuesi: VAKONA Kapaciteti: 120 l Kontro..

0.00€

Mikser ALEXANDERWERK

Mikser për perzirjen e mishit. Prodhuesi: ALEXANDERWERK Kapaciteti: 200 ltr. ..

0.00€

Mikser DESA

Mikser me dy krah për mish dhe për brum, me rrot levise Prodhuesi:..

0.00€

Mikser TALSA

Mikser për perzirjen e brumit dhe mishit. Prodhuesi: TALSA Model: MIX60E Kapaciteti: 6..

0.00€

Mikser TALSA

Mikser për perzirjen e brumit dhe mishit. Prodhuesi: TALSA Model: MIX150 Kap..

0.00€

Tamler INJESK STAR

Tamler për ngjeshjen e pershutes dhe nxirrjen e ajrit Prodhuesi: Injesk Stars Germany Dim..

0.00€

Mikser ALEXANDERWERK

Mikser për perzirjen e mishit Prodhuesi: ALEXANDERWERK Model: EMD ..

0.00€

Mikser DIOSNA M120

Mikser për perzirjen e mishit Prodhuesi: DIOSNA Kapaciteti kazanit: 250 l Kontrol..

0.00€

Mikser DESA

Mikser me dy krah për mish dhe për brum, me rrot levise Prodhuesi: DES..

0.00€

Mikser DIOSNA

Mikser për mishë, brumra etj Kapaciteti: 75 L ..

0.00€