Makina Blurse

Makina Blurse
Show:
Sort By:
Makin blurse KOLBE NEW -14%

Makin blurse KOLBE

Makin për bluarjen e mishit Prodhuesi: KOLBE Modeli: D 5 / I Dimenzionet: 53 x 76..

4,650.00€ 3,999.00€

Makin blurse KRAMER & GREBE

Makin për bluarjen e mishit D/114 me dy shpejtësi Prodhuesi: KRAMER & GRE..

0.00€

Makin blurse KRAMER & GREBE

Makin për bluarjen e mishit Prodhuesi: KRAMER & GREBE Modeli: KG D114 Dimenzi..

0.00€

Makin blurse SEYDELMANN NEW

Makin blurse SEYDELMANN

Makin për bluarjen e mishit Prodhuesi: SEYDELMANN Modeli: E130 Dimenzionet: 75 x 85 x ..

0.00€

Makin blurse Seydelmann

Makin industriale D/114 për blurjen e mishit Prodhusi: SEYDELMANN Modeli: AD 114 ..

0.00€

Makin blurseALEXANDERWERK NEW

Makin blurseALEXANDERWERK

Makin për bluarjen e mishit Prodhuesi: ALEXANDERWERK Modeli: AMW 114 Dimenzionet: ..

0.00€

Makin blurse NAGEMA

Makin për blurjen e mishit G/160 Prodhuesi: NAGEMA Dimenzionet: 148 x 120 x 93 cm Kapa..

0.00€

Makin ALEXANDERWERK

Makina Alexanderwerk univerzale bën blurjen e mishit dhe perzirjen e brumit ne dy lloje. Pro..

0.00€

Makin blurse ALEXANDERWERK

Makin për blurjen e mishit D/114 Prodhuesi: ALEXANDERWERK Modeli: AP- 132-4 Fu..

0.00€

Makin blurse KOLBE

Makin blurse 22-she për blurjen e mishit Prodhusi: KOLBE Modeli: LW 82 ..

0.00€

Makin blurse MEISSNER

Makin industriale D/114 për blurjen e mishit Prodhusi: MEISSNER Modeli: AS - 114 K..

0.00€

Makin blurse MEISSNER

Makin industriale D/114 për blurjen e mishit Prodhusi: MEISSNER Kapaciteti: +..

0.00€

Makin blurse SEYDELMANN

Makin industriale E/130 për blurjen e mishit. Prodhusi: SEYDELMANN Modeli: A..

0.00€

Makin blurse SEYDELMANN

Makin industriale D/114 për blurjen e mishit Prodhusi: SEYDELMANN Modeli: WD 114..

0.00€

Makin blurse OMP

Makin 32/she për blurjen e mishit Prodhuesi: OMP LECCO Fuqia e motorrit: 3,2 KW Kapaci..

0.00€