Tavolina/ Rafta/ Kazan etj.

Tavolina/ Rafta/ Kazan etj.
Show:
Sort By:

Regall Alumini

Regall me 4 kate sherbimi dhe mundesi ndrrimi te kateve Dimenzionet: 119 x 160 x 35 cm Materia..

0.00€

Regall Inox

Regall me 3 kate sherbimi dhe mundesi ndrrimi te kateve Dimenzionet: 100 x 122 x 40 cm Materia..

0.00€

Tavolin pune

Tavolin pune Matriali: 100% Inox Dimenzionet: 200 x 70 x 85 cm ..

0.00€

Regall Inox

Regall me 4 kate sherbimi dhe mundesi ndrrimi te kateve Dimenzionet: 117 x 180 x 48 cm Materia..

0.00€

Tavolin pune me dyer

Tavolin Inox me dyer rreshitëse Dimenzionet: 200 x 85 x 80cm ..

0.00€

Tavolin pune

Tavolin pune komplet inox Dimenzionet: 120 x 85 x 60 cm Materiali: Inox 100% ..

0.00€

Tavolin pune

Tavolin pune me fijok Matriali: 100% Inox Dimenzionet: 140 x 80 x 80 cm ..

0.00€

Regall Inox

Regall me 4 kate sherbimi dhe mundesi ndrrimi te kateve Dimenzionet: 177 x 180 x 48 cm Materia..

0.00€