Miksera për ëmbelsira

Miksera për ëmbelsira
Show:
Sort By:

Mikser ALEXANDERWERK

Mikser për ëmbelsira Prodhuesi: ALEXANDERWERK Modeli: WR30 Konsumi energjis: 380V..

0.00€

Mikser GGF

Mikser për brumë te picave dhe të ëmbelsirav Kapaciteti: 20ltr. Konsum..

0.00€

Mikser Varimixer BÄR

Mikser për ëmbelsira Prodhuesi: BÄR Modeli: 91 / R60 Konsumi energjis: 380V ..

0.00€

Mikser Fomko

Mikser për ëmbelsira Prodhuesi: FOMKO Kapaciteti: 20 l Konsumi energjis: 380V / 5..

1,100.00€

Mikser IMPASTATRICE

Mikser për brumë Prodhuesi: IMPASTATRICE Modeli: NT 40 Kapaciteti: 35..

0.00€

Mikser PizzaGroup

Mikser për brumë pizza, mish etj Prodhuesi: VITO Modeli: IF 22 Matriali: Inox ..

0.00€

Mikser DITO SAMA

Mikser për brumë Prodhuesi: DITO SAMA Modeli: BM 10 Kapaciteti: 10 l   ..

0.00€

Mikser GAM

Mikser për brumë, mish etj Prodhuesi: GAM Modeli: 3800 Kapaciteti: 45 L ..

0.00€

Mikser SAMMIC

Mikser për ëmbelsira Prodhuesi: SAMMIC Konsumi energjis: 230-400 V Kapaciteti..

0.00€