Miksera

Miksera
Show:
Sort By:

Mikser GGF

Mikser për brumë te picave dhe të ëmbelsirav Kapaciteti: 20 l Konsumi ..

0.00€

Mikser PizzaGroup

Mikser për brumë pizza, mish etj Prodhuesi: VITO Modeli: IF 22 Matriali: Inox ..

0.00€

Mikser SANCASSIANO

Mikser për brumra Prodhuesi: SANCASSIANO Modeli: F3X Konsumi energjis: 380V / 50Hz..

0.00€

Mikser KEMPER

Mikser për brumë dhe mish Prodhuesi: KEMPER Modeli: D100 Kapaciteti kazanit: ..

0.00€

Mikser VAKONA

Mikser VAKONA për mish dhe brum Prodhuesi: VAKONA Kapaciteti: 120 l Kontro..

0.00€

Mikser HPS

Mikser për brumë Matriali: Inox Kapaciteti: 25/30 l Konsumi energjis: 380v ..

0.00€

Mikser IMPASTATRICE

Mikser për brumë, mish etj Prodhuesi: IMPASTATRICE Modeli: NT 40 Kapa..

0.00€

Mikser PIZZAIOLA

Mikser për brumë Matriali: Inox Kapaciteti: 15/20 l Konsumi energjis: 320 V ..

0.00€

Mikser DIOSNA

Mikser për mishë, brumra etj Kapaciteti: 75 L ..

0.00€

Mikser DIOSNA AD34

Mikser për brumë dhe mish Prodhuesi: DIOSNA Modeli: AD 34 Kapaciteti kazanit: 1..

0.00€

Mikser DIOSNA F75

Mikser për mish Prodhuesi: DIOSNA Modeli: F 75 SL Kapaciteti kazanit: 120 kg Kontro..

0.00€

Mikser DIOSNA PS120

Mikser për brumra Prodhuesi: DIOSNA Modeli: PS 120 D Tensioni: 380 V Kapaciteti kaz..

0.00€

Mikser DIOSNA PS80

Mikser për brumra Prodhuesi: DIOSNA Modeli: PS 80 Kapaciteti kazanit: 80 kg Kont..

0.00€

Mikser DITO SAMA

Mikser për brumë Prodhuesi: DITO SAMA Modeli: BM 10 Kapaciteti: 10 l   ..

0.00€

Mikser GAM

Mikser për brumë, mish etj Prodhuesi: GAM Modeli: 3800 Kapaciteti: 45 L ..

0.00€