Termo Paketim

Show:
Sort By:

Termo Box 35x35x18cm

TermoBox për transport të picave, akullit, pijeve etj. Gjatësia:35cm Gjonsia: 3..

0.00€

Termo Box 54x33x22cm

TermoBox për transport të picave, akullit, pijeve etj Gjatësia: 54 cm Gjonsia: ..

0.00€

Termos Delux 100L

Termos për transport mbajtje ftohët dhe nxeht DELUX  Kapaciteti: 100L Gjat&eum..

0.00€

Termos Delux 30L

Termos për transport mbajtje nxehët dhe ftoht Delux Kapaciteti: 30L Gjatësia: ..

0.00€

Termos Delux 65L

Termos për transport mbajtje ftohët dhe nxeht DELUX Kapaciteti: 65L Gjatësia: ..

0.00€