Thika/Miskalla

Thika/Miskalla
Show:
Sort By:

Mbajtse magnetike 58cm

Mbajtse magnetike për thika Gjatësia: 58 cm Gjonsia: 5 cm ..

0.00€

Fleck për polir

Fleck për poliratjen e thikave (gur) ..

0.00€

Hapse për kanaçe

Vegël për kuzhinë ideale për hapjen e  kanaçeve të mëdha, ..

0.00€

Mbajtse magnetike 30cm

Mbajtse magnetike për thika Gjatësia: 30 cm Trashsia: 5 cm ..

0.00€

Mbajtse magnetike 45cm

Mbajtse magnetike për thika Prodhuesi: WÜSTHOF Gjatësia: 45cm Gjonsia: 5cm ..

0.00€

Mbajtse për thika

Mbajtse plastike për mbajtjen e thikës në brez. Prodhuesi: DICK Materiali: Plas..

0.00€

Miskall F.DICK

Miskall për mrehjen e thikave. Prodhuesi: F.DICK Modeli: REGULARCUT Dimenzionet: 30cm ..

0.00€

Miskall F.DICK

Miskall për mrehjen e thikave. Prodhuesi: F.DICK Modeli: DICK2000 Dimenzionet: 30c..

0.00€

Miskall SOLINGEN

Miskall për mrehjen e thikave. Prodhuesi: Solingen Modeli: CHROM-VANADIUM Dimenzio..

0.00€

Pirun për mish

Pirun për sherbimin e mishit komplet inox ..

0.00€

Qerojse

Qerojse me zeta për patate, hilmolla, tranguj etj ..

0.00€

Setë thikash

Thika për delekates me punime dore dhe doreua nga briri i Buffalo Americano Prodhuesi: GIESS..

0.00€

Thika komplet 3 pjesë

Thika komplet 3 pjesë Prodhusi: Giesser Gjatesia: 13, 18, 24cm Ngjyra: zezë, e ku..

0.00€

Thika komplet 3 pjese

Thika komplet 3 pjesë Prodhusi: DICK Gjatesia: 13, 16, 21 cm Ngjyra: Kaltër Sa..

0.00€

Thika komplet me miskall

Thika komplet 3 pjesë plus miskalli Prodhusi: DICK Gjatesia: 13, 16, 21, 45 cm Ngjyr..

0.00€