Sherbim

Show:
Sort By:

Lopat alumini 45cm

Lopat alumini për pizza Prodhuesi: Regina Refix Dimenzionet: 45cm / 17.7 inc Materiali..

0.00€

Shkopinjë për mishë test

Shkopinjë për mishë Dimenzionet: 250 x 4 mm Sasia: 200 copa ..

0.00€

Baimary e rrumbullaket SUNNEX

Pjatë për zierjes dhe mbajtjen e ushqimit ngrohët. Prodhuesi: SUNNEX Kapaciteti..

0.00€

Baimary me ngrohje

Pjatë GN 1/1 me ngrohje nën të me yndyr djegse. Materiali: 100% Dimenzionet: 65..

60.00€

Bisht alumini

Bisht alumini për lopata të pizzave Dimenzionet: 160cm ..

0.00€

Dorëz magnetike

Dorëz magnetore për sherbimi Paqeta përmban 5 copa dorza për start Sasia: ..

0.00€

Dorëza e gjanë

Dorëza e gjanë për sherbim njëperdorimshe Ngjyra: E gjelbër Sasia: 10..

0.00€

Dorëza për mbajtsen magnetike

Dorëza sherbimi për mbajtsen magnetiek Sasia: 100 copa ..

0.00€

Gota / Bakall për matje 1L

Gota (Bakall) plastik për matjen me sasi Pesha: 1 L Sasia: 1 cop ..

0.00€

Gota / Bakall për matje 2L

Gota (Bakall) plastik për matjen me sasi Pesha: 2 ltr Sasia: 1 cop ..

0.00€

Gota / Bakall për matje 3L

Gota (Bakall) plastik për matjen me sasi Pesha: 3 L Sasia: 1 cop Made in: Germany ..

0.00€

Gotë me sqep

Gotë (filxhan) me sqep plastike Sasia: 200 ml ..

0.00€

Hapse për kanaçe

Vegël për kuzhinë ideale për hapjen e  kanaçeve të mëdha, ..

0.00€

Kapce druri 32cm

Kapce (pincet) druri për grill 32cm ..

0.00€