Enë GN Gastronormë

Enë GN Gastronormë
Show:
Sort By:

Baimary e rrumbullaket SUNNEX

Pjatë për zierjes dhe mbajtjen e ushqimit ngrohët. Prodhuesi: SUNNEX Kapaciteti..

0.00€

Baimary me ngrohje

Pjatë GN 1/1 me ngrohje nën të me yndyr djegse. Materiali: 100% Dimenzionet: 65..

60.00€

Enë GN 1/1 - 100

Enë GN 1/1 - 100 Dimenzionet: 530 x 325 x 100 mm Përmbajtja: 13,5 L Temperatura..

0.00€

Enë GN 1/1 - 150

Enë GN 1/1 - 150 Dimenzionet: 530 x  325 x 150 mm Përmbajtja: 21 L Tempera..

0.00€

Enë GN 1/1 - 40

Enë GN 1/1 - 40 Dimenzionet: 530 x 325 x 100 mm Përmbajtja: 4,5 L Temperatura: ..

0.00€

Enë GN 1/1 - 65

Enë GN 1/1 - 65 Dimenzionet: 530 x  325 x 150 mm Përmbajtja: 21 L Temperat..

0.00€

Enë GN 1/2 - 100

Enë GN 1/2 - 100 Dimenzionet: 365 x 265 x 100 mm Përmbajtja: 6,5 L Temperatura:..

0.00€

Enë GN 1/2 - 150

Enë GN 1/2 - 150 Dimenzionet: 325 x 265 x 150 mm Përmbajtja: 9,5 L Temperatura: ..

0.00€

Enë GN 1/2 - 40

Enë GN 1/2 - 40 Dimenzionet: 325 x 265 x 40 mm  Përmbajtja: 1,75 L Tempera..

0.00€

Enë GN 1/2 - 65

Enë GN 1/2 - 150 Enë GN 1/2 - 150 Enë GN 1/2 - 150 Enë GN 1/2 - 65 D..

0.00€

Enë GN 1/3 - 100

Enë GN 1/3 - 100 Dimenzionet: 325 x 176 x 100 mm Përmbajtja: 5 L Temperatura: &..

0.00€

Enë GN 1/3 - 100

Enë GN  1/3 - 100 Dimenzionet: 325 x 176 x 100 mm Përmbajtja: 4 L Temperat..

0.00€

Enë GN 1/3 - 150

Enë GN 1/3 - 150 Dimenzionet: 325 x 176 x 150 mm Përmbajtja: 5,75 L Temperatura:..

0.00€

Enë GN 1/3 - 200

Enë GN 1/3 - 200 Dimenzionet: 325 x  176 x 200 mm Përmbajtja: 7,25 L Tempe..

0.00€