Siguri dhe shëndet

Show:
Sort By:

Aparat për gas ES

Aparat për detiktimin e gasit (plin) Prodhuesi: ES GmbH & Co Konsumi energjis: 230V ..

0.00€

Dorëza mëndafshi e gjata

Dorëza mëndafshi e gjata Sasia: 1 copë ..

0.00€

Dorëza mëndafshie shkurtë

Dorëza mëndafshi e shkurta Sasia: 1 copë     ..

0.00€

Dorëza për furra buke

Dorëza për furra buke Temperatura max: 220 °C Lahen ne maqin: 40 °C Sasi..

0.00€

Flaster për plagë

Flaster me përparate sheruese për plagë Ngjyra: E kuqe Sasia: 1 copë ..

0.00€

Kapele TEMPEX

Kapele për mbrojtje dhe sigurin e kokës Prodhuesi: TEMPEX Made in: Germany  ..

0.00€

Kapele TEMPEX

Kapele termo e nxehët për shendetin e kokës tuaj Prodhuesi: TEMPEX Made in: Ger..

0.00€

Mbajtse për dorëz metali

Mbajtse gomi për shtrengimin dhe mbajtjen e dorëzes matalike Sasia: 10 copa ..

0.00€

Mbajtse për thika

Mbajtse plastike për mbajtjen e thikës në brez. Prodhuesi: DICK Materiali: Plas..

0.00€

Mbrojtese për vesh

Mbrojtese nga zhurma për vesh Info: Mbrojtjes i ndrrohen 2 tapat ..

0.00€

Plastik mbrojtese

Plastik mbrojtese për dysheme Gjatësia: 1200 mm Gjonsia: 600 mm Trashësia: ..

0.00€