Paketim / Etiketë

Show:
Sort By:

Qese për vakum 300 x 500 mm

Qese për vakum Dimenzioni: 300 x 500 mm Trashësia: 90my  Sasia: 100..

0.00€

Aparat për mbylljen e qeseve

Mbyll qesen në menyr shumë të shpejt dhe të saktë ..

0.00€

Folie alumini

Folie alumini për paketim Gjërsia: 30cm Gjatësia: 130 Metra Trashës..

0.00€

Folie najlloni

Folie najlloni per paketimin e ushqimeve etj. Gjatësia: 300 Metra Gjërsia: 30 cm ..

0.00€

Kupon për arka

Kupon (leter) për arka Gjërsia: 62 mm Gjatësia: 50 Meter ..

0.00€

Peni për sugjuk

Peni për lidhjen e sugjukut   ..

0.00€

Piata të styroporit

Piata të styroporit për qufte, qebapa, mish etj. Dimenzioni: 218 x 135 x 25 mm Ngjyr..

0.00€

Qese për vakum 140 x 220 mm

Qese për vakum Dimenzioni: 140 x 220 mm Trashësia: 90my  Sasia: 100 ..

0.00€

Qese për vakum 140 x 450 mm

Qese për vakum   Dimenzioni: 140 x 450 mm Trashësia: 90my  ..

0.00€

Qese për vakum 150 x 200 mm

Qese për vakum Dimenzioni: 150 x 200 mm Trashësia: 90my Sasia: 100 copa ..

0.00€

Qese për vakum 150 x 300 mm

Qese për vakum Dimenzioni: 150 x 300 mm Trashësia: 90my Sasia: 100 copa&nbs..

0.00€

Qese për vakum 150 x 360 mm

Qese për vakum Dimenzioni: 150 x 360 mm Trashësia: 90my Sasia: 100 copa ..

0.00€

Qese për vakum 170 x 260 mm

Qese për vakum Dimenzioni: 170 x 260 mm Trashësia: 90my Sasia: 100 copa ..

0.00€

Qese për vakum 200 x 300 mm

Qese për vakum Dimenzioni: 200 x 300 mm Trashësia: 90my  Sasia: 100..

0.00€

Qese për vakum 250 x 300 mm

Qese për vakum Dimenzioni: 300 x 400 mm Trashësia: 90my  Sasia: 100 cop..

0.00€