Pastrim

Show:
Sort By:

Aparat për sapun ose dezinfiktim te duarve

Aparat për sapun (shampon) dezinfiktim te duarve në menyr manuel ..

0.00€

Brush mesingu

Brush mesingu për pastrim të skarit (grillave) Sasia: 1 copë Ngjyra: E bard..

0.00€

Brush për pastrim

Brush e rrumbullaket për pastrim të ndryshme Sasia: 1 copë Made in Germany ..

0.00€

Brusha për pastrim

Brusha 3she për pastrimin e gotave     ..

0.00€

Brusha për WC

Brush me mbajtes për WC Ngjyra: E bardh Sasia: 1 Set   ..

0.00€

Fshis dhe kaci dore

Fshis dhe kaci dore Ngjyra: E kaltert Sasia: 1 Set Made in: Germany     ..

0.00€

Fshis dhe kaci dore

Fshes dhe kaci dore Ngjyra: E bardhë Sasia: 1 Set ..

0.00€

Gomë për pastrimin e dyshemes 40cm

Gomë për pastrimin e dyshemes, keramikes Prodhusi: HAUG Gjatesia: 40cm Sasia: 1..

0.00€

Gomë për pastrimin e dyshemes 60cm

Gomë për pastrimin e dyshemes, keramikes Prodhusi: HAUG Gjatesia: 60cm Sasia:..

0.00€

Aparat dezinfektues

Aparat për dezinfektimin e thikave,miskalla, sater. Prodhuesi:  BROKELMANN ..

0.00€

Bisht alumini univerzal

Bisht alumini univerzal i bardh 145 cm Ngjyra: I bardhë Gjatesia: 145 cm Sas..

0.00€

Bisht alumini univerzal

Bisht alumini univerzal Ngjyra: Bardh e kuq Gjatesia: 145 cm Sasia: 1 Copë ..

0.00€

Bisht alumini univerzal

Bisht alumini univerzal i kaltë 145 cm Ngjyra: Bardh e Kalter Gjatesia: 145cm Sas..

0.00€

Dorëza L njëpërdorimshe

Dorëza Nitril njëperdorimshe Dimenzioni: L (large) Ngjyra: E bardhë Sasia: 1..

0.00€

Dorëza M njëpërdorimshe

Dorëza Nitril njëpërdorimshe Dimenzioni: M (medium) Ngjyra: E bardhë S..

0.00€