Shampona / Detergjenta

Show:
Sort By:

Gurë për higjijenen

Gurë për higjijenen e WC-s Aroma: Dredhz Sasia: 2 kg ..

25.00€

Krip WINTERHALTER

Krip për pastrimin dhe zhdukjen e gelqeres në enëlarse. Prodhuesi: Winterhalter ..

0.00€

Shampon për furra dhe skara

Shampon special për furra dhe grilla LERAPUR BSG 140 Koncentracioni: 20 - 100 % Temper..

0.00€

Shampon për larjen e enve në maqin

Shampon për larjen e enve në maqin LERAPUR SMR 175 Koncentracioni: 0.2 - 0.6 % Te..

0.00€

Shampon për maqina të enve me klor

Shampon për maqina të enve me klor LERAPUR CM 160 Koncentracioni: 0.2 - 0.5 % Tem..

0.00€

Shampon për shperlarjen e enve

Shampon për shperlarjen e enve në maqin LERACID 308 Koncentracioni: Maqina mer sipas..

0.00€

Shampon për xhama

Shampon (Sprej) për larjen e  xhamave ..

0.00€

Shampon sanitar

Shampon sanitar për pastrimin e dyshemeve LERACID SAN 210 Koncentracioni: 5 - 10 % Tem..

0.00€

Shampon special kunder gëlqeres

Shampon special kunder gëlqeres LERACID KL205 Koncentracioni: 0,5 - 2,0 % Temperatura ..

0.00€

Shampon special kunder yndyres

Shampon special kunder yndyres LERAPUR SR 115 Koncentracioni: 1.0 - 5,0 % Temperatura e uji..

0.00€

Shampon special për furra të tymosjes

Shampon special për furra te tymosjes LERAPUR RHE 132 Koncentracioni: 5 - 10 % Tempera..

0.00€

Shampon special për larje dhe desinfektim

Shampon special për larje dhe desinfektim Lerades CSR 102 Koncentracioni: 3 - 5 % Temp..

0.00€