Gastronomi / Fastfood / Hoteleri

Gastronomi / Fastfood / Hoteleri
Show:
Sort By:

Aparat për qyfte Ø 10cm

Aparat mekanik për prodhimin e qyftes dhe pleskavicës Dimenzioni: Ø10 cm ..

0.00€

Karroc sherbyse BLANCO 2she

Karroc sherbyse për gastronomi Prodhuesi: BLANCO Matriali: 100% INOX Me ..

0.00€

Karroc sherbyse BLANCO 3she

Karroc sherbyse për gastronomi. Prodhuesi: BLANCO Matriali: 100% INOX Me 3 k..

0.00€

Prerse djathi

Prerse e djathit (Tel) kaqkavallit ..

27.00€

Rregullator i gazit

Stabilizus i gazit Sasia: 1 cop ..

0.00€

Tigan AMT 28cm

Tigan për pjekje Prodhuesi: AMT Gastroguss Dimenzionet: 24 x 4 cm Efikasiteti në:..

70.00€