Sherbim

Show:
Sort By:

Shkopinjë për mishë test

Shkopinjë për mishë Dimenzionet: 250 x 4 mm Sasia: 200 copa ..

0.00€

Cung drurit

Cung druri i zir për coptimin e mishit dhe kockave Dimenzionet: 61 x 40 x 91 Trashës..

0.00€

Cung drurit

Cung druri i zir për coptimin e mishit dhe kockave Dimenzionet: 65 x 40 x 86 Trashës..

0.00€

Cung drurit

Cung plastik/dru për coptimin e mishit dhe kockave Dimenzionet: 50 x 50 x 81 Trashë..

0.00€

Cung plastik

Cung plastik për coptimin e mishit dhe kockave me sater Prodhim: Germany Dimenzionet: 40 ..

0.00€

Cung plastik

Cung plastik për coptimin e mishit dhe kockave Dimenzionet: 40 x 40 x 85 Trashësia: ..

0.00€

Cung plastik/druë

Cung schwarz plastik/druë për coptimin e mishit dhe kockave Dimenzionet: 41 x 41 x 92 ..

0.00€

Cung plastik/inox

Cung plastik/inox për coptimin e mishit dhe kockave Dimenzionet: 50 x 50 x 86 Trash&eum..

0.00€

Dana me rrym

Dana për derra me rrym për humbjen e vedijes Type: EC 545 Konsumi energjis: 220/250 ..

0.00€

Dorëz magnetike

Dorëz magnetore për sherbimi Paqeta përmban 5 copa dorza për start Sasia: ..

0.00€

Dorëza e gjanë

Dorëza e gjanë për sherbim njëperdorimshe Ngjyra: E gjelbër Sasia: 10..

0.00€

Dorëza për mbajtsen magnetike

Dorëza sherbimi për mbajtsen magnetiek Sasia: 100 copa ..

0.00€

Gota / Bakall për matje 1L

Gota (Bakall) plastik për matjen me sasi Pesha: 1 L Sasia: 1 cop ..

0.00€

Gota / Bakall për matje 2L

Gota (Bakall) plastik për matjen me sasi Pesha: 2 ltr Sasia: 1 cop ..

0.00€

Gota / Bakall për matje 3L

Gota (Bakall) plastik për matjen me sasi Pesha: 3 L Sasia: 1 cop Made in: Germany ..

0.00€