Enë GN Gastronormë

Enë GN Gastronormë
Show:
Sort By:

Baimary e rrumbullaket SUNNEX

Pjatë për zierjes dhe mbajtjen e ushqimit ngrohët. Prodhuesi: SUNNEX Kapaciteti..

0.00€

Baimary me ngrohje

Pjatë GN 1/1 me ngrohje nën të me yndyr djegse. Materiali: 100% Dimenzionet: 65..

60.00€

Enë GN 1/1 - 150

Enë GN 1/1 - 150 Dimenzionet: 530 x  325 x 150 mm Përmbajtja: 21 L Tempera..

0.00€

Enë GN 1/3 - 100

Enë GN 1/3 - 100 Dimenzionet: 325 x 176 x 100 mm Përmbajtja: 5 L Temperatura: &..

0.00€

Enë GN 1/3 - 150

Enë GN 1/3 - 150 Dimenzionet: 325 x 176 x 150 mm Përmbajtja: 5,75 L Temperatura:..

0.00€

Enë GN 1/6 - 150

Enë GN 1/6 - 150 Dimenzionet: 160 x 175 x 150 mm Përmbajtja: 2,2 L Temperatura: &..

0.00€

Kapak GN 1/1

Kapak mbylles për enë GN 1/1 Dimenzionet: 530 x 325 mm ..

0.00€

Kapak GN 1/2

Kapak mbylles për enë GN 1/2 Dimenzionet: 325 x 265 mm ..

0.00€

Kapak GN 1/3

Kapak mbylles për enë GN 1/3 Dimenzionet: 325 x 176 mm ..

0.00€

Kapak GN 1/4

Kapak mbylles për enë GN 1/4 Dimenzionet: 264 x 162 mm ..

0.00€

Kapak GN 1/6

Kapak mbylles për enë GN 1/6 Dimenzionet: 176 x 162 mm ..

0.00€