Veshëmbathje njëperdorimshe

Show:
Sort By:

Dorëza L njëpërdorimshe

Dorëza Nitril njëperdorimshe Dimenzioni: L (large) Ngjyra: E bardhë Sasia: 1..

0.00€

Dorëza M njëpërdorimshe

Dorëza Nitril njëpërdorimshe Dimenzioni: M (medium) Ngjyra: E bardhë S..

0.00€

Dorëza S njëpërdorimshe

Dorëza Nitril njëpërdorimshe Dimenzioni: S (Small) Ngjyra: E bardhë Sas..

0.00€

Dorëza XL njëpërdorimshe

Dorëza Nitril e bardh njëpërdorimshe Dimenzioni: XL (extra large) Ngjyra: E bar..

0.00€

Kapela higjenike njëpërdorimshe

Kapela higjenike njëpërdorimshe Ngjyra: Bardh e Kuqe Sasia: 100 copa   In..

0.00€

Kapela higjenike njëpërdorimshe

Kapela higjenike njëperdorimshe Ngjyra: Bardh e Kaltër Sasia: 100 copa Info: Kjo ..

0.00€

Kapela higjenike njëpërdorimshe

Kapela higjenike njëpërdorimshe Ngjyra: E bardh Sasia: 100 copa Detajet: Ves..

0.00€

Kominoshe me kapele njëpërdorimshe

Kominoshe me kapele njëpërdorimshe Dimenzioni: XXL Ngjyra: E bardhë Sasia: 1..

0.00€

Mangë njeperdorimshe

Mangë mbrojtes njëpërdorimshe Ngjyra: E bardh Sasia: 10 copa    ..

0.00€

Maskë higjenike njëpërdorimshe

Maskë higjenike njëpërdorimshe për gojë dhe hunë Ngjyra:  E ba..

0.00€

Mbathëje higjenike njëpërdorimshe

Mbathëje higjenike njëpërdorimshe Ngjyra: E kaltert Sasia: 10 copa ..

0.00€

Përparëse njëpërdorimshe

Përparëse e bardh njëpërdorimshe Ngjyra: E bardh  Sasia: 1 copë&..

0.00€