Grepa / Hinka / Taftare

Grepa / Hinka / Taftare
Show:
Sort By:

Gjilper për pershut

Gjilpër për lidhjen e pershutës ..

0.00€

Grepa me llager

Grepa me llager për mish dhe përshut Gjatësia: 260 mm Trashësia: 12 mm ..

0.00€

Grepa për kofsh

Grepa për kofsh mishi Gjatësia: 205 mm Trashësia: 10 mm Forca: 100 kg ..

0.00€

Grepa për përshut

Grepa për mish dhe përshut Gjatësia: 180 mm Trashësia: 8 mm Forca: 60 k..

0.00€

Grepa për përshut

Grepa për përshut Gjatësia: 180 mm Trashësia: 6 mm Forca: 45 kg ..

0.00€

Grepa për përshut

Grepa për mish dhe përshut G form Gjatësia: 180mm Trashësia: 8mm Fo..

0.00€

Grepa për përshut

Grepa për përshut Gjatësia: 100 mm Trashësia:4 mm Forca: 30 kg ..

0.00€

Hinka

Hinka për mbushjen e shugjukut, qebata, vishlle Hyrja: 58mm Dalja: 25mm ..

0.00€

Hinka

Hinka për mbushjen e sugjukut, qebapa, vishlle Hyrja : 58 mm Dalja : 16 mm ..

0.00€

Hinka

Hinka për mbushjen e shugjukut, qebata, vishlle Hyrja: 73mm Dalja: 25mm ..

0.00€

Hinka

Hinka për mbushjen e shugjukut, qebata, vishlle Hyrja: 58mm Dalja: 30mm ..

0.00€

Hinka

Hinka për mbushjen e shugjukut, qebata, vishlle Hyrja: 58mm Dalja: 36mm ..

0.00€

Hinka

Hinka për mbushjen e shugjukut, qebata, vishlle Hyrja: 73mm Dalja: 12mm ..

0.00€

Hinka

Hinka për mbushjen e shugjukut, qebata, vishlle Hyrja: 73mm Dalja: 16mm ..

0.00€

Hinka

Hinka për mbushjen e shugjukut, qebata, vishlle Hyrja: 58mm Dalja: 20mm ..

0.00€