Veshje

Show:
Sort By:

Dorëz TEMPEX

Dorëza për komore dhe tmeperatura te ulta deri -49 C ..

0.00€

Dorëza mëndafshi e gjata

Dorëza mëndafshi e gjata Sasia: 1 copë ..

0.00€

Dorëza mëndafshie shkurtë

Dorëza mëndafshi e shkurta Sasia: 1 copë     ..

0.00€

Jakne pune TEMPEX

Jakne pune për kumora deri -49 C ..

0.00€

Kapele TEMPEX

Kapele termo e nxehët për shendetin e kokës tuaj Prodhuesi: TEMPEX Made in: Ger..

0.00€

Kepuc Pune

Këpuc pune të bardha me mbrojtëse metali. Prodhusi: ALBATROS Sasia: 1 par&e..

0.00€

Përparëse Nylon kalter/bardh

Perparëse Nylon kalter/bardh Ngjyra: Kalter/Bardh Sasia: 1 copë ..

0.00€

Përparëse Nylon kuq/bardh

Përparëse Nylon kuq/bardh Ngjyra: Kuq/Bardh Sasia: 1 copë ..

0.00€

Përparëse për mishtore "Export Top" 105cm

Përparëse për mishtore Model: Export Top Gjatesia: 105 cm  Ngjyra: E ba..

0.00€

Perparëse per mishtore "Export Top" 110cm

Përparëse për mishtore Model: Export Top Gjatesia: 110 cm  Ngjyra: E ba..

0.00€

Perparëse per mishtore "Export Top" 115cm

Përparëse per mishtore Model: Export Top Gjatesia: 115 cm Ngjyra: e bardh Sasi..

0.00€

Përparëse për mishtore "Export Top" 120cm

Përparëse për mishtore Model: Export Top Gjatesia: 120 cm Ngjyra: E bardh ..

0.00€

Përparëse për mishtore "Export Top" 125cm

Përparëse për mishtore Model: Export Top Gjatesia: 125 cm Ngjyra: E bardh ..

0.00€

Përparëse për mishtore "Export Top" 130cm

Perparëse per mishtore Model: Export Top Gjatesia: 130 cm Ngjyra: E bardh Sasia: 1..

0.00€

Përparëse për mishtore "Ledolin" 100cm

Përparëse për mishtore Model: Ledolin Gjatesia: 100 cm Ngjyra: E bardh Sa..

0.00€