Pastrim

Show:
Sort By:

Bisht alumini univerzal

Bisht alumini univerzal i kaltë 145 cm Ngjyra: Bardh e Kalter Gjatesia: 145cm Sas..

0.00€

Dorëza L njëpërdorimshe

Dorëza Nitril njëperdorimshe Dimenzioni: L (large) Ngjyra: E bardhë Sasia: 1..

0.00€

Dorëza M njëpërdorimshe

Dorëza Nitril njëpërdorimshe Dimenzioni: M (medium) Ngjyra: E bardhë S..

0.00€

Dorëza S njëpërdorimshe

Dorëza Nitril njëpërdorimshe Dimenzioni: S (Small) Ngjyra: E bardhë Sas..

0.00€

Dorëza XL njëpërdorimshe

Dorëza Nitril e bardh njëpërdorimshe Dimenzioni: XL (extra large) Ngjyra: E bar..

0.00€

Fshis 40 cm

Fshis për dysheme Gjatesia: 40 cm Konsistenca: E butë Sasia: 1 copë ..

0.00€

Fshis 40 cm

Fshis për dysheme Gjatesia: 40 cm Ngjyra: E kaltër Konsistenca: E butë Sa..

0.00€

Fshis dhe kaci

Fshis dhe kaci me bisht Ngjyra: E kaltert Sasia: 1 Set ..

28.00€

Gomë për pastrimin e dritareve 35cm

Gomë për pastrimin e dritareve 35cm Gomë për pastrimin e dritareve   ..

0.00€

Kominoshe me kapele njëpërdorimshe

Kominoshe me kapele njëpërdorimshe Dimenzioni: XXL Ngjyra: E bardhë Sasia: 1..

0.00€

Lecka për gjoker

Leck për gjoker papuqe 50cm ..

0.00€

Lecka për gjoker

Leck për gjoker papuqe 50cm ..

0.00€

Lecka për gjoker

Leck për gjoker papuqe 50cm ..

0.00€

Lecka për pastrim

Lecka për pastrim Madhësia: 18 x 20 cm Sasia: 10 copa   ..

0.00€