Shampona / Detergjenta

Show:
Sort By:

Gurë për higjijenen

Gurë për higjijenen e WC-s Aroma: Dredhz Sasia: 2 kg ..

25.00€

Krip WINTERHALTER

Krip për pastrimin dhe zhdukjen e gelqeres në enëlarse. Prodhuesi: Winterhalter ..

0.00€

Shampon për furra dhe skara

Shampon special për furra dhe grilla LERAPUR BSG 140 Koncentracioni: 20 - 100 % Temper..

0.00€

Shampon për xhama

Shampon (Sprej) për larjen e  xhamave ..

0.00€

Shampon sanitar

Shampon sanitar për pastrimin e dyshemeve LERACID SAN 210 Koncentracioni: 5 - 10 % Tem..

0.00€

Shampon special kunder yndyres

Shampon special kunder yndyres LERAPUR SR 115 Koncentracioni: 1.0 - 5,0 % Temperatura e uji..

0.00€

Shampon special për furra të tymosjes

Shampon special për furra te tymosjes LERAPUR RHE 132 Koncentracioni: 5 - 10 % Tempera..

0.00€

Shampon special për larje dhe desinfektim

Shampon special për larje dhe desinfektim Lerades CSR 102 Koncentracioni: 3 - 5 % Temp..

0.00€

Shampon special për pastrimin e gjilpërëva të injektorit

Shampon special për pastrimin e gjilpërëva të injektorit LERACID PMR&nbs..

0.00€