Miskalla / Maskada

Miskalla / Maskada
Show:
Sort By:

Mbajtse magnetike 58cm

Mbajtse magnetike për thika Gjatësia: 58 cm Gjonsia: 5 cm ..

0.00€

Fleck për polir

Fleck për poliratjen e thikave (gur) ..

0.00€

Gashter

Gashter për mrehjen e thikave etj. ..

0.00€

Gashter për mrehje

Gashter për mrehje dhe polir ..

0.00€

Mbajtse magnetike 30cm

Mbajtse magnetike për thika Gjatësia: 30 cm Trashsia: 5 cm ..

0.00€

Mbajtse magnetike 45cm

Mbajtse magnetike për thika Prodhuesi: WÜSTHOF Gjatësia: 45cm Gjonsia: 5cm ..

0.00€

Miskall F.DICK

Miskall për mrehjen e thikave Prodhuesi: F.DICK Modeli: Rapid Steel Aktion Made in..

0.00€

Miskall F.DICK

Miskall për mrehjen e thikave. Prodhuesi: F.DICK Modeli: REGULARCUT Dimenzionet: 30cm ..

0.00€

Miskall F.DICK

Miskall për mrehjen e thikave Prodhuesi: F.DICK Modeli: TITAN Dimenzionet: 30cm Mad..

0.00€

Miskall F.DICK

Miskall për mrehjen e thikave. Prodhuesi: F.DICK Modeli: Master Steel Hyper Drill ..

0.00€

Miskall F.DICK

Miskall për mrehjen e thikave. Prodhuesi: F.DICK Modeli: FINECUT Dimenzionet: 30cm..

0.00€

Miskall F.DICK

Miskall për mrehjen e thikave. Prodhuesi: F.DICK Modeli: DICK2000 Dimenzionet: 30c..

0.00€

Miskall F.DICK

Miskall për mrehjen e thikave. Prodhuesi: F.DICK Modeli: DICKORON Dimenzionet: 30c..

0.00€

Miskall F.DICK

Miskall për mrehjen e thikave. Prodhuesi: F.DICK Modeli: COMBI Dimenzionet: 30cm ..

0.00€

Miskall GIESSER

Miskall për mrehjen e thikave Prodhuesi: GIESSER Modeli: PX 88 Dimenzionet: 31cm ..

0.00€