Giesser

Show:
Sort By:

Mbajtse magnetike 58cm

Mbajtse magnetike për thika Gjatësia: 58 cm Gjonsia: 5 cm ..

0.00€

Fleck për polir

Fleck për poliratjen e thikave (gur) ..

0.00€

Mbajtse magnetike 30cm

Mbajtse magnetike për thika Gjatësia: 30 cm Trashsia: 5 cm ..

0.00€

Mbajtse magnetike 45cm

Mbajtse magnetike për thika Prodhuesi: WÜSTHOF Gjatësia: 45cm Gjonsia: 5cm ..

0.00€

Thika komplet 3 pjesë

Thika komplet 3 pjesë Prodhusi: Giesser Gjatesia: 13, 18, 24cm Ngjyra: zezë, e ku..

0.00€

Thikë djathi

Thikë djathi me vrima kunder ngjitjes të djathit në teh Prodhuesi: Giesser Gjat..

18.00€

Thikë me flatra

Thikë me flatra Prodhuesi: Giesser Gjatësia: 21 cm Ngjyra: E zezë ..

0.00€

Thikë pander

Thikë pander Prodhuesi: Giesser Gjatësia: 13cm Ngjyra: E zezë ..

0.00€

Thikë pander

Thikë pander Prodhuesi: Giesser Gjatësia: 13cm Ngjyra: E kuqe ..

0.00€

Thikë pander

Thikë pander Prodhuesi: Giesser Gjatësia: 13 cm Ngjyra: E gjelbër &nbs..

0.00€

Thikë pander

Thikë pander Prodhuesi: Giesser Gjatësia: 13cm Ngjyra: E verdh    ..

0.00€

Thikë pander

Thikë pander Prodhuesi: Dick Gjatësia: 13 cm Ngjyra: E kaltër   ..

0.00€

Thikë pander e lakuar e ngurtë

Thikë pander e lakuar e ngurtë Prodhuesi: PrimeLine Gjatësia: 13 cm Ngjyra:..

0.00€

Thikë pander e lakuar dhe elastike

Thikë pander e lakuar dhe elastike Prodhuesi: PrimeLine Gjatësia: 13cm Ngjyra: E ..

0.00€

Thikë pander e lakuar dhe elastike

Thikë pander e lakuar dhe elastike Prodhuesi: PrimeLine Gjatësia: 15cm Ngjyra: E ..

0.00€