Thika

Show:
Sort By:

Fleck për polir

Fleck për poliratjen e thikave (gur) ..

0.00€

Hapse për kanaçe

Vegël për kuzhinë ideale për hapjen e  kanaçeve të mëdha, ..

0.00€

Mbajtse për thika

Mbajtse plastike për mbajtjen e thikës në brez. Prodhuesi: DICK Materiali: Plas..

0.00€

Qerojse

Qerojse me zeta për patate, hilmolla, tranguj etj ..

0.00€

Sater WÜSTHOF

Sater / Sopatë për kocka, mish etj. Prodhusi: WÜSTHOF Gjatesia e tehit: 16 ..

0.00€

Setë thikash

Thika për delekates me punime dore dhe doreua nga briri i Buffalo Americano Prodhuesi: GIESS..

0.00€

Shpuese për mish

Shpuese për mish, përshut, sugjuk etj ..

0.00€

Thikë delekates

Thikë për prerje me delekates Prodhuesi: GIESSER Dimenzioni: 15cm Materiali: Inox..

0.00€

Thikë dy anësore

Thikë për prerje me delekates me dy mbajtse. Prodhuesi: GIESSER Dimenzioni: 26cm..

0.00€

Thikë dy anësore

Thikë për prerje me delekates me dy mbajtse. Prodhuesi: GIESSER Dimenzioni: ..

0.00€

Thikë EFA

Thikë me ajr për rjepjen e lekures Prodhuesi: EFA ..

0.00€

Thikë kuzhine

Thikë profesionale për kuzhina Prodhuesi: F.Dick Gjatësia: 18cm ..

0.00€

Thikë kuzhine

Thikë profesionale për kuzhina Prodhuesi: F.Dick Gjatësia: 21cm ..

0.00€

Thikë kuzhine

Thikë profesionale për kuzhina Prodhuesi: F.Dick Gjatësia: 26cm ..

0.00€

Thikë kuzhine

Thikë profesionale për kuzhina Prodhuesi: F.Dick Gjatësia: 23cm ..

0.00€