Tavolina pune

Show:
Sort By:

Tavolin pune

Tavolin pune për mishtore Inox dhe plastik Dimenzionet: 150 x 130 x 100 cm ..

0.00€

Tavolin pune

Tavolin pune me dyer levizëse për restaurante Dimenzionet: 140 x 85 x 45 cm Matriali..

0.00€

Tavolin pune

Tavolin pune për restaurante, furra buke, mishtore etj... Dimenzionet: 200 x 85 x 75 cm M..

0.00€

Tavolin pune me drrasa plastike

Tavolin pune për mishtore me drras plastike Dimenzionet: 200 x 85 x 80 cm ..

0.00€

Tavolin pune

Tavolin pune me drrasa plastike Matriali: 100% Inox Dimenzionet: 200 x 90 x 95 cm ..

0.00€

Tavolin pune

Tavolin pune me rafte Matriali: 100% Inox Dimenzionet: 190 x 85 x 65 cm ..

0.00€

Tavolin pune me drrasa plastike

Tavolin pune me drrasa plastike Matriali: 100% Inox Dimenzionet: 220x 105 x 85 cm ..

0.00€

Tavolin pune

Tavolin pune Matriali: 100% Inox Dimenzionet: 200 x 70 x 85 cm ..

0.00€

Tavolin pune me dyer

Tavolin Inox me dyer rreshitëse Dimenzionet: 200 x 85 x 80cm ..

0.00€

Tavolin pune

Tavolin pune me fijok Matriali: 100% Inox Dimenzionet: 140 x 80 x 80 cm ..

0.00€

Tavolin pune

Tavolin pune për mishtore Inox Dimenzionet: 200 x 90 x 90 ..

0.00€

Tavolin pune

Tavolin pune për mishtore Inox dhe plastik Dimenzionet: 120 x 100 x 90 ..

0.00€