Notice: session_start(): ps_files_cleanup_dir: opendir(/tmp/.priv) failed: Permission denied (13) in /homepages/13/d205631828/htdocs/enders-test/upload/system/library/session.php on line 12Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /homepages/13/d205631828/htdocs/enders-test/upload/index.php:98) in /homepages/13/d205631828/htdocs/enders-test/upload/index.php on line 173Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /homepages/13/d205631828/htdocs/enders-test/upload/index.php:98) in /homepages/13/d205631828/htdocs/enders-test/upload/system/library/currency.php on line 45 Për mishtore

Mishtore / Thertore

Mishtore / Thertore
Show:
Sort By:

Byk për tymosje 0,5 - 1mm

Byk për tymosje (për terjen e përshutes, sugjukut etj) Typ: 0,5 - 1 mm Pesha: 1..

0.00€

Byk për tymosje 4 - 8mm

Byk për tymosje (për terjen e pershutes dhe sugjukut) Tipi: 4-8mm Pesha: 15kg Mad..

0.00€

Gjilpër për zorrë

Gjilpëra për shpimin e zorrve te sugjukut ..

0.00€

Mbushës HANDTMANN

Mbushës (Shpric) për sugjuk, vishlle, sallama Prodhuesi: HANDTMANN M..

0.00€

Gersher JARVIS

Gersher hidroliku për prerjen e qafes, kofshve, korrizit etj Prodhuesi: JARVIS Modeli: 3 ..

0.00€