Sharra

Sharra
Show:
Sort By:

Sharrë Kolbe K220

Sharrë për prerjen e ashtit Prodhusi: KOLBE Modeli: K220 Dimenzionet: 519 x 619 x..

0.00€

Sharrë Kolbe K260

Sharrë për prerjen e ashtit Prodhusi: KOLBE Modeli: K260 Dimenzionet: 579 x 702 x..

0.00€

Sharrë Kolbe K330

Sharrë për prerjen e ashtit Prodhusi: KOLBE Modeli: K330 Dimenzionet: 749 x 815 x..

0.00€

Sharrë KOLBE

Sharrë për prerjen e mishit të ngrir -15C  dhe kockave (eshtrave) Prodhuesi: ..

0.00€

Sharrë KOLBE

Sharrë për prerjen e mishit të ngrir - C  dhe kockave (eshtrave) Prodhues..

0.00€