Larje dhe tharje te teshave

Larje dhe tharje te teshave
Show:
Sort By:

Makin për larjen e rrobave Professional

Makin për larjen e rrobave Professional Prodhuesi: ZUG-AG Unimatic Modeli: 215 Kapacit..

0.00€

Makin rrobatharse MIELE

Makin industriale për tharjen e rrobave. Prodhuesi: MIELE Modeli: T 5226 Kapac..

0.00€

Makin për tharje ELECTROLUX

Makin industriale për tharjen e rrobave Prodhuesi: ELECTROLUX MODELI: TT350 Kapaci..

0.00€

Makin për tharje MIELE

Makin industriale për tharjen e rrobave Prodhuesi: MIELE Professional Modeli: PT 7331 EL ..

0.00€