Makina për qyfte

Makina për qyfte
Show:
Sort By:

Aparat për qyfte Ø 10cm

Aparat mekanik për prodhimin e qyftes dhe pleskavicës Dimenzioni: Ø10 cm ..

0.00€

Aparat për qyfte Ø 13cm

Aparat mekanik për prodhimin e qyftes dhe pleskavicës Dimenzioni: Ø13 cm Mate..

0.00€

Makin për qyfte DEIGHTON NEW

Makin për qyfte DEIGHTON

Makin për prodhimin e Qyftes, Pleskavicësautomatike. Posedon sherit levizës, dy&nb..

0.00€

Makin për qyfte CRM

Makin për prodhimin e Qyftes, Pleskavicës, Qebapave në menyr automatike. Posedon ..

0.00€

Blurse KOLBE

Makin blurse,mikser dhe makin për qebapa, mish i grir dekor. Prodhusi: KOBLE Modeli: MWE ..

0.00€

Makin për qyfte GASER

Makin për prodhimin e qyftes automatike Prodhuesi: GASER Modeli: A 2000 Konsumi energj..

0.00€

Makin për qyfte KOPPENS

Makin për prodhimin e Qyftes, Pleskavicës, në menyr automatike. Posedon d..

0.00€

Makin për shnicell NEW

Makin për shnicell

Makin automatike për shnicell Prodhuesi: KT Modeli: KT-ALP Konsumi energjis: 400-420V ..

0.00€