Miksera

Miksera
Show:
Sort By:

Mikser ALEXANDERWERK

Mikser për ëmbelsira Prodhuesi: ALEXANDERWERK Modeli: WR30 Konsumi energjis: 380V..

0.00€

Mikser ADE VILLA

Mikser për perzirjen e brumit dhe mishit. Prodhuesi: ADE VILLA Model: M60..

0.00€

Mikser KEMPER

Mikser për brumë dhe mish Prodhuesi: KEMPER Modeli: D100 Kapaciteti kazanit: ..

0.00€

Mikser SANCASSIANO

Mikser për brumra Prodhuesi: SANCASSIANO Modeli: F3X Konsumi energjis: 380V / 50Hz..

0.00€

Mikser KEMPER

Mikser për perzirjen e brumit Prodhuesi: KEMPER Kapaciteti: 150 lit Ko..

0.00€

Mikser Varimixer BÄR

Mikser për ëmbelsira Prodhuesi: BÄR Modeli: 91 / R60 Konsumi energjis: 380V ..

0.00€

Mikser HPS

Mikser për brumë Matriali: Inox Kapaciteti: 25/30 l Konsumi energjis: 380v ..

0.00€

Mikser IMPASTATRICE

Mikser për brumë Prodhuesi: IMPASTATRICE Modeli: NT 40 Kapaciteti: 35..

0.00€

Mikser PizzaGroup

Mikser për brumë pizza, mish etj Prodhuesi: VITO Modeli: IF 22 Matriali: Inox ..

0.00€

Mikser TALSA

Mikser për perzirjen e brumit dhe mishit. Prodhuesi: TALSA Model: MIX60E Kapaciteti: 6..

0.00€

Mikser TALSA

Mikser për perzirjen e brumit dhe mishit. Prodhuesi: TALSA Model: MIX150 Kap..

0.00€

Mikser PIZZAIOLA

Mikser për brumë Matriali: Inox Kapaciteti: 15/20 l Konsumi energjis: 320 V ..

0.00€

Mikser DIOSNA

Mikser për mishë, brumra etj Kapaciteti: 75 L ..

0.00€

Mikser DITO SAMA

Mikser për brumë Prodhuesi: DITO SAMA Modeli: BM 10 Kapaciteti: 10 l   ..

0.00€

Mikser GAM

Mikser për brumë, mish etj Prodhuesi: GAM Modeli: 3800 Kapaciteti: 45 L ..

0.00€