Friteza

Friteza
Show:
Sort By:

Fritez BARTSCHER

Fritez për pomfrit, peshk etj... Prodhuesi: Bartscher Model: FE 10 T Konsumi enrgjis: ..

865.00€

Fritez BARTSCHER

Fritez me dy shporta për pomfrit, peshk etj... Prodhuesi: Bartscher Model: FE 1..

1,400.00€

Fritez DELITECH

Fritez me një shport për pomfrit, peshk etj... Prodhuesi: DELITECH Modeli: IMBISS-LI..

0.00€

Fritez DELITECH

Fritez me dy shporta për pomfrit, peshk etj... Prodhuesi: DELITECH Model: IMBISS II ..

0.00€

Fritez BARTSCHER

Fritez me gas (plin) me dy gropa për pomfrit, peshk etj. Prodhuesi: Bartscher Dimenzione..

0.00€

Fritez MARENO

Frytez me dy shporta për pomfrit, peshk etj. Dimenzionet: 90 x 90  x 85 cm Konsumi ..

0.00€

Fritez tri menyrash

Frytez me dy shporta, në njeren anë për mbajtjen e pomfritit të nxeht ndersa ane..

0.00€

Fritez & Grill

Fritez dhe skar (grill) zbashku në një vend Dimenzionet: 120 x 65 x 76 Matriali: Ino..

0.00€

Fritez ARO SA

Frytez me dy gropa Kapaciteti: 2 x 10l Matriali: Inox ..

0.00€

Fritez ZANUSSI

Fritez për pomfrit, peshk etj ..

0.00€

Fritez ZANUSSI

Frytez me dy shporta dhe grill për pomfrit, peshk mish etj. Dimenzionet: 105 x 100 x 73 cm ..

0.00€

Fritez ZANUSSI M

Fritez për pomfrit, peshk etj... Prodhuesi: ZANUSSI Type: M KN Kapaciteti: 10-12 l ..

0.00€