Makina për sallat

Makina për sallat
Show:
Sort By:

Makin për sallata BARTSCHER

Makina për sallata në menyr profisionale (Laker, tranguj, domate, karrota, qep etj) Pr..

0.00€

Pastruse për sallata

Makin për pastrim dhe terjen e sallatave në menyr manuele Prodhuesi: DYNAMIC E10 Kap..

0.00€

Maqin SOLIA për sallat dhe mish

Maqin Solia bën blurjen e mishit, sallates, perzirjen e brumit, grirjen e djathrave në men..

0.00€

Makin për sallata ALEXANDERWERK

Makina për të gjitha llojet e sallatave, për kaqkavall etj... Prodhuesi: Alexander..

0.00€

Maqin për sallata TVE

Maqina Robot coupe ben prerjen e sallates ne menyr profisionale (Laker, tranguj, domate, karr..

0.00€

Makin për sallat FIMAR

Makina FIMAR ben prerjen e sallates ne menyr profisionale (Laker, tranguj, domate, karrota, qep e..

0.00€

Makin ALEXANDERWERK

Makina Alexanderwerk univerzale bën blurjen e mishit dhe perzirjen e brumit ne dy lloje. Pro..

0.00€

Makin për sallat DITO

Makina Dito ben prerjen e sallates ne menyr profisionale (Laker, tranguj, domate, karrota, qep e..

0.00€

Makin për sallat Robot Coupe

Makina Robot Coupe ben prerjen e sallates ne menyr profisionale (Laker, tranguj, domate, karrota..

0.00€

Makin për sallata ALEXANDERWERK

Makina universale për të gjitha llojet e sallatave,kaqkavall,karrota,mish etj... P..

0.00€

Makin për sallata ANLIKER

Makina ANLIKER ben prerjen e sallates ne menyr profisionale (Laker, tranguj, domate, karrota,..

0.00€

Makin për sallata ALEXANDERWERK

Makina Alexanderwerk univerzale bën blurjen e mishit, sallates, përzirjen e brumit, grirje..

0.00€

Maqin për sallat AUREA

Maqin për sallata unverzal industriale Prodhuesi: AUREA Type: TV 99 Konsumi energjis: ..

0.00€

Maqin për sallat Robot Coupe

Maqina Robot coupe ben prerjen e sallates ne menyr profisionale (Laker, tranguj, domate, karrota..

0.00€

Maqin për sallat DITO SAMA

Maqina Dito ben prerjen e sallates ne menyr profisionale (Laker, tranguj, domate, patate, karrota..

0.00€