Tavolina / Vitrina +/- °C

Tavolina / Vitrina +/- °C
Show:
Sort By:

Vitrin ftofse BARTSCHER

Ftofse tavoline për piceria me 4 enë GN Prodhuesi: BARTSCHER Dimenzionet: 120cm M..

0.00€

Vitrin ftofse BARTSCHER

Vitrin ftofse për ushqim Prodhuesi: BARTSCHER Kapaciteti: 120ltr. Temp.: -0 / 10C..

0.00€

Vitrin ngrohse BARTSCHER

Vitrin ngrohse për ushqim Prodhuesi: BARTSCHER Kapaciteti: 120ltr. Temp.: +30 - 9..

0.00€

Salladete për kuzhina

Salladete me ftofje për gastronomi Komplet Inox me 5 enë GN te ndryshme Temperatura:..

0.00€

Tavolin pune me ftofje

Tavolin pune me tri ftofje Matriali: Inox Temper.: -2 deri +10 C Dimenzionet: 175 x 70 x 85..

0.00€

Vitrin ftofse

Frigorifer për mbajtjen e ushqimit në temperatures kostante Temperatura: 0 deri 10 °..

0.00€

Frigorifer për pizza

Frigorifer për mbajtjen e ushqimit te pizza-ve dhe perpunimin e pizza-ve Prodhuesi: ALPENINO..

0.00€

Vitrin ngrohtëse

Vitrin për mbaitjen e temperatures kostante ngroht Me dyer rrëshqitje Prodhuesi: NIG..

0.00€

Tavolin pune

Tavolin pune me rafte Matriali: 100% Inox Dimenzionet: 190 x 85 x 65 cm ..

0.00€

Tavolin pune me ftofje

Tavolin pune me tri ftofje Matriali: Inox Tem.: 0 deri +10 C Dimenzionet: 220 x 70 x 90..

0.00€

Vitrin ngrohtëse

Vitrin për mbaitjen e temperatures kostante Me 2 dyer rrëshqitje, para dhe të pasm..

0.00€

Vitrin ftofse

Frigorifer për mbajtjen e ushqimit temperatures kostante Temperatura: 0 deri 10 ° C ..

0.00€

Salladete për kuzhnë

Salladete për gastronomi Komplet Inox me 7 enë GN dhe drras plastike për sherbim ..

0.00€

Vitrin ftofse NOVA

Frigorifer për mbajtjen e temperatures Prodhuesi: Nova 125 Modeli: F758407 Temperatura..

0.00€

Vitrina ftofse ISA

Frigorifer për mbajtjen e temperatures kostante Prodhuesi: ISA Temperatura: 0 deri 10 &de..

0.00€