Skara / Furra / Shporeta

Skara / Furra / Shporeta
Show:
Sort By:

Grill EBRS 62

Grill me rrym për gastronomi Prodhuesi: EBRS Germany Matriali: Inox Dimenzionet: 70 x ..

0.00€

Grill HEIDEBRENNER

Grill me gaz (plin) për gastronomi Prodhuesi: HEIDEBRENNER Germany Matriali: Inox Dime..

0.00€

Grill Salamader

Grill për mbajtjen e pjekurinave nxeht Dimenzionet:75 x 40 x 37 Konsumi i energjis: 380 V..

0.00€

Grill Skar WEBER

Grill WEBER për sherbime familjare (Piknik) Prodhuesi: Weber Modeli: Q 120 Gjendja: I ..

0.00€

Grill WEBER

Grill WEBER për sherbime familjare (Piknik) Prodhuesi: Weber Modeli: 1520 Gjendja: I r..

0.00€

Gurë vullkani

Gurë vullkanik për skar (grilla) Sherben për te gjitha llojet e skarave Prodhim: G..

0.00€

Rregullator i gazit

Stabilizus i gazit Sasia: 1 cop ..

0.00€

Shporet ALPENINOX

Shporet me 4 flaka dhe furra Prodhuesi: Alpeninox Matriali: Inox Dimenzionet: 90 x ..

0.00€

Shporet me gaz

Shporet (sobe) me 6 vrima gazi Prodhuesi: Germany Matriali: Inox 100% Dimenzionet: 110 ..

0.00€

Shporet me gaz dhe fritez

Shporet me 4 vrima gazi dhe fritez Dimenzionet: 105 x 65 x 85 cm ..

0.00€

Shporet me gaz dhe furrë

Shporet me 4 vrima gazi dhe furra Dimenzionet: 80 x 70 x 85 cm ..

0.00€

Shporet me gaz dhe furrë

Shporet me 4 flaka dhe furra Prodhuesi: JUNO Matriali: Inox Dimenzionet: 84 x..

0.00€

Shporet me gaz dhe furrë BECK

Shporet me 4 flaka dhe furra Prodhuesi: BECK Matriali: Inox Dimenzionet: 90 x 8..

0.00€

Shporet me rrym

Shporet industrial për gastronomi me pllaka Model: AEH 610 Konsumi energjis: 400V / 5..

0.00€

Furrë Konvektomat WIWA

Konvektomat për pjekje, zirje me vintilator Prodhuesi: WIWA Model: WM 4 Temperatura: 0..

0.00€